Over ons

Origineel webdesign sinds 2004

FreakOut.be is een eenmanszaak gestart door Danny Buytaert in 2004 met als doel het creëren van originele en gebruiksvriendelijke websites.

De professionele grafische opleiding is de basis. En met meer dan tien jaar ervaring in webdesign, weet ik die kennis ook efficiënt in te zetten voor online tools. Websites en Web applicaties hebben hun eigen wetmatigheden.

Kortom, zoek je iemand die voor jou een leuke, originele en vooral gebruiksvriendelijke website kan maken, contacteer Danny dan. Hij creëert voor jou of voor jouw bedrijf de website die perfect overeenkomt met het door u opgegeven profiel.

11 redenen

Waarom voor FreakOut.be kiezen ?
Omdat we U altijd dat ietsje meer geven! Samengevat in 11 redenen :

 1. Door onze ruime ervaring krijgt uw website grafisch een professionele uitstraling en is uw website technisch perfect in orde, waardoor deze bij Google ook beter zal scoren
 2. We zijn eerlijk, we zullen niet proberen "extra's" te verkopen. We beloven u een degelijk product aan een eerlijke prijs.
 3. U kan altijd op ons blijven rekenen. Als de website online staat, kan u vertrouwen op een goede nazorg.
 4. We maken gebruik van Open-Source software die gedreven wordt door mensen en niet door aandelen. Dit biedt als voordeel dat u van een hoge innovatiesnelheid en een betere prijs/prestatie verhouding kan genieten..
 5. U bent de baas. Als u sommige onderdelen zelf wilt beheren, laat het ons weten.
 6. U kan rekenen op een persoonlijk contact. U spreekt niet met een ""Business Applications Analyst", maar met Danny.
 7. We volgen continu de ontwikkelingen en mogelijkheden van het Internet, en kunnen u zo steeds de nieuwste trends en snufjes aanbieden.
 8. Accesibility is voor ons geen toverwoord of lege doos maar onze "way of life", zodat uw website optimaal toegankelijk wordt voor iedere bezoeker.
 9. We beperken ons niet tot een bepaald cliënteel. Voor elke nood vinden we een gepaste oplossing.
 10. We zorgen steeds voor een volledige oplossing. We verzorgen uw website tot in de puntjes, zodat u op uw 2 oren kan slapen.
 11. Making people happy is geen holle slogan, maar ons credo.

Niet gebonden aan strikte concepten of vaste en steeds wederkerende elementen wordt de klant een design op maat geboden, origineel en aangepast aan de inhoud van de site.

Er wordt rekening gehouden met de eigenheid en de specifieke eisen van de klant. FreakOut.be webdesign is innovatief, niet bang om te experimenteren.Wij willen de focus leggen op het creëren van een uniek , aangenaam en gebruiksvriendelijk product .

Making people happy, geen holle slogan maar ons anthem, ons credo. Kiest U voor een persoonlijke aanpak met frisse invalshoeken, een betaalbaar en toch ook kwalitatief product , who you gonna call ?

© 2004-2023 FreakOut.be Joomla! WebDesign